Inicio > Crítica > Les juro, me había levantado con el pie derecho…

Les juro, me había levantado con el pie derecho…I vaig i em pago els 1 amb 10 de rigor. I ho obro i el fullejo. I em quedo perplex al primer moment, perquè al segon, em cabreixo. Amb la Justícia amb majúscules fins als di-puta-s i per descomptat els polítics, sense saltar-me cap. És a dir que a aquests elements que mai se sabrà el que han mangat, els porten per motius de proximitat, per delicadesa circumstancial de lloc , vinga, per sentit de la justícia benefactora i rigor jurisprudencial … O sigui que me’ls porten per raons de proximitat a Can Brians, a dos per habitació, amb tele, amb espai, amb menjadors amplis. Amb lliteres còmodes, sense aclaparaments ni massificacions, com els lladres bons versus lladres dolents … Miren vostès, senyors de la Justícia (no hauria de posar-la ara amb majúscula), si per raons de proximitat es tracta i regint-nos per l’estricta norma que vostès imposen, han d’anar a La Model, si a la Model, ja que els delictes de mangonear la pasta, de prevaricar, de valer-se de les seves premisses polítiques ho van fer valer a Barcelona, que és d’allà (aquí), d’on procedeixen. ¿ Per què no me’ls posen a la Model, la del carrer Entença, la que està en mig de Barcelona (per raons de proximitat, les mateixes que vostès addueixen) amb cel de 4 reconvertides en celdes per a 6. ?
Allà si haurien de fer cua fins i tot per per anar a cagar.
Vostès, senyors polítics i justiciers de carrera, si que em fan dubtar … Ahh ¡¡¡Diguin amb aquesta gent que encara que sigui una presó de primera, tampoc no s´els fa el llit, no sigui cosa que es tornin a confondre i es pensin que no poden entrar a l’habitació perquè el llit no està fet …
La foto en blanc i negre pertany a la Carcel Model, 1935, carrer Entença (la que dona a la paret de la cárcel). Barraques de Gabrinetti. La de color pertany al 2007.
La noticia…es d´ahir….
¡¡¡Perdó ¡¡¡ un incís, en la de banc i negre devant de tot, el carrer Aragó, amb la via del tren .¡¡¡¡

Anuncios
Categorías:Crítica
 1. pericogranollers
  26 noviembre 2009 en 8:40

  coño "miquel" ,es que estos tipos han robao a lo grande,no esperaras que los encierren con los pobres mindundis que roban para comer y mantener una familia,al fin y al cabo solo han trincao unos cuantos de cientos de miles de euros,total eso solo les da para unos viajecitos de nada, algun yatecito y poco mas ,joder tampoco es tanto ¿no?

 2. Miquel
  26 noviembre 2009 en 11:29

  …¡¡ pero es todo tan sibilino y te lo quieren hacer pasar por normal ¡¡¡O sea, los trasladan por proximidad ¡¡¡…coño¡¡¡ a la Modelo…a la Modelo con ellos ¡¡¡ahhh y que devuelvan toda la pasta que se han agenciao ¡¡¡

 3. Carlos-Corogol
  27 noviembre 2009 en 0:39

  Es que una "estancia carcelaria" no se hace en cualquier prisión.Saludos.

 1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: